Nyhet för rengöring av ögonlock och huden runt ögonen! OptiGuard Dr.Källmarks Våtservetter
Artiklar

Nyhet för rengöring av ögonlock och huden runt ögonen! OptiGuard Dr.Källmarks Våtservetter

OptiGuard Dr. Källmarks Våtservetter är en ny produkt som är speciellt utvecklad för att rengöra ögonlocken från smuts, pollen och sekret som kan orsaka ögonallergi eller infektion. Våra våtservetter är också idealiska för personer som drabbas av inflammation eller infektion i ögonlocken, såsom blefarit, dysfunktion i Meiboms körtlar eller vaglar som kan leda till torra ögonsymtom. Prova OptiGuard Dr. Källmarks Våtservetter idag för friska och rena ögon!

Viktigt att ta hand om ögonlock och fransar 
Att ta hand om dina ögonlock och fransar är viktigare än du kanske tror. Det handlar inte bara om att undvika torra ögon, utan också om att förhindra Blefarit, en vanlig inflammation i ögonlockskanten. Dessutom kan rengöring av ögonlocken hjälpa till att ta bort pollen och andra partiklar som kan förvärra allergisymtom. 

Rengöringstips och varning för fel produkter
För att rengöra dina ögonlock och fransar på bästa sätt är det viktigt att använda rätt produkt. Undvik att använda sminkrondeller som kan orsaka friktion och irritation på huden runt ögonen. Du bör absolut undvika att använda babyschampo för att rengöring av ögonlocken och fransarna.

inte rengöra ögonlock med babyshampoo

Lanserar ny unik våtservett 
Som doktor och ögonexpert samt med erfarenhet av att behandla tusentals patienter med torra ögon, inflammationer och allergier har jag fått en unik inblick i vad som krävs för att maximera effektiviteten vid behandling. Denna erfarenhet var avgörande när jag grundade OptiGuard och utvecklade produkter som verkligen hjälper till att behandla torra ögonsymptom.

Vår senaste produkt är en unik våtservett som är både bakteriehämmande, maximalt rengörande och skonsam mot alla hudtyper. Vår våtservett passar både barn och vuxna. Jag är stolt över att få lansera vår nya ögonservett och ser fram emot att hjälpa fler människor att ta hand om sina ögon på ett optimalt sätt.

Andra artiklar
Bästa omega 3 för ögonen

Bästa omega 3 för ögonen

Läs mer
Torra ögon huskur

Torra ögon huskur

Läs mer
Forskning: Omega-3 hjälper mot torra ögon

Forskning: Omega-3 hjälper mot torra ögon

Läs mer